Bent u een zzp chauffeur met eigen vervoer?

Bent u een zzp chauffeur met eigen vervoer en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan bent u bij AFMB aan het juiste adres. AFMB is een snel groeiend transportbedrijf dat in 2010 is opgericht. Wij verzorgen internationale transporten en hebben u veel te bieden op het gebied van kostenbesparing. Bij AFMB vinden we het belangrijk dat u als internationale chauffeur of transporteur kunt doen waar u goed in bent, namelijk transporteren en daar geven wij u graag de gelegenheid voor.

Voordelen voor u als chauffeur

Wanneer u in het bezit bent van een eigen transportvergunning, een CMR verzekering en een eigen trailer dan heten wij u bij AFMB van harte welkom. Als u voor ons komt werken als zzp chauffeur zijn er voor u verschillende voordelen. Zo krijgt u als chauffeur uw werkzaamheden van Nederlands sprekende planners. Daarnaast zijn er uiteraard de wettelijke rij- en rusttijden waar u zich aan moet houden om aan de goede arbeidsomstandigheden te voldoen. Onze transportplanners zorgen er voor dat u geen rijtijden overtredingen hoeft te maken. Het grootste voordeel voor u is dat u zelf bepaald welke betalingstermijn u wenst. Wij zijn in staat om al binnen ййn week uw factuur te betalen.

Waarvoor u bij ons terecht kunt?

AFMB is een internationaal transportbedrijf en wij begeleiden internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Dit doen wij door te kijken hoe de Europese regelgeving zo gunstig mogelijk toegepast kan worden. AFMB is tevens expediteur. Wij hebben eigen opdrachtgevers en nemen ook transporten aan van collega transporteurs Van transportmanagement tot fleet management en van hulp bij uit- of omvlaggen tot factoring voorfinanciering. Bij AFMB kan het allemaal. Diensten waarvoor u bij AFMB terecht kunt zijn:

  • Transportmanagement
  • Fleet management
  • Prepaid Creditcard
  • Hulp bij uitvlaggen
  • Hulp bij omvlaggen
  • Factoring voorfinanciering

Interesse?

Dus bent u een zzp chauffeur met eigen vervoer en heeft u interesse in het aanbod van AFMB? Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Dit kan zowel telefonisch, door contact op te nemen met Sanders Jabobs, als per mail via info@afmb.eu. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 

Aanmelden
Meld u nu direct aan
AFMB_Banner (Medium)

en_USEnglish