Transportmanagement

AFMB verzorgt als transportbedrijf internationaal transport voor allerlei bedrijven door heel Europa. Het spreekt voor zich dat AFMB in het bezit is van alle benodigde vergunningen voor het uitvoeren van internationaal transport. Ons internationaal transport vindt enkel plaats in uitzonderlijk goed uitgeruste DAF’s van de XF Super Spacecab lijn. De helft van deze DAF’s zijn nu ook uitgerust met schone Euro6-motoren, maar al onze vrachtwagens zijn voorzien van airconditioning, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en een transformator. We vinden het belangrijk dat onze chauffeurs zo comfortabel mogelijk hun werk kunnen doen en een comfortabel verblijf in de truck hebben. Onze chauffeurs zijn ontzettend gemotiveerd en oplettende chauffeurs die volledig opgeleid zijn op het gebied van moderne internationale transport.

AFMB transportmanagement is een snelgroeiende divisie binnen ons bedrijf en daarom werken we altijd met zeer gekwalificeerde chauffeurs. We staan vanzelfsprekend open voor nieuwe samenwerkingen met transporteurs en expediteurs. AFMB verzorgt graag uw transportmanagement en neemt deze taak graag uit uw handen. U kunt contact met ons opnemen via info@afmb.eu.

Onze services

Als wij uw transportmanagement verzorgen, kunt u erop rekenen dat we er alles aan doen om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Wij hebben uw onderneming veel te bieden op het gebied van kostenbesparing en willen u graag voorzien in uw transportmanagement. AFMB is gevestigd op Cyprus waar wij onze klanten bedienen met een modern eigen wagenpark. Dit wagenpark wordt bemand door Nederlandse en Belgische ervaren vrachtwagenchauffeurs met talenkennis van de Europese talen. Een deel van onze internationale transporten worden uitgevoerd door eigen rijders, die zelf in het bezit zijn van een vrachtwagen. Eigen rijder worden? Wij helpen u op weg! AFMB biedt u onder andere:

  • Transportmanagement
  • Fleet management
  • Hulp bij uitvlaggen
  • Hulp bij omvlaggen
  • Factoring voorfinanciering
  • Prepaid Creditcard

Voordelen AFMB transportmanagement

Wij geloven dat onze innovatieve diensten leiden tot een positieve verandering van visie en denkwijze in het internationaal transport, zowel bij overheidsinstanties als het bedrijfsleven. Wij menen dat al onze doordachte en kostenbesparende diensten zullen bijdragen tot het voortbestaan van uw onderneming, terwijl u zich nu soms zorgen maakt om het voortbestaan van uw bedrijf.

Een onderdeel van ons transportmanagement is dat wij bemande trucks kunnen verhuren, zowel voor opvang van pieken in uw bedrijvigheid als voor onbepaalde tijd. Wij kunnen uw trucks registreren in Cyprus conform de EU regels. De AFMB-samenwerking is de enige door de Cypriotische overheid geautoriseerde organisatie die het proces van keuring tot registratie in Cyprus voor u kan verzorgen. Cyprus biedt grote voordelen op het gebied van kostenbesparing.

Contact opnemen

Wilt u AFMB uw transportmanagement laten verzorgen? Wij hebben onder andere alle kennis, kunde en contacten in huis met betrekking tot het geruisloos uitvlaggen van uw transportonderneming. Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen via info@afmb.eu.

en_USEnglish