Expediteur

Voor internationaal transport van goederen moet er aan de nodige formaliteiten worden voldaan. Heeft u de kennis niet en heeft u ook geen tijd om zich daar in te verdiepen? Dan doet u er goed aan om de hulp van een expediteur in te schakelen. AFMB is een expediteur die u graag helpt bij uw internationale transport. Wij zijn gevestigd op Cyprus waar wij onze klanten begeleiden bij de zogenaamde Cyprusroute. Door uw personeel bij ons onder te brengen kunt u tot wel 30% besparen op de loonkosten en daardoor de concurrentie weerstaan. U profiteert dus van een veel gunstigere premieheffing, omdat het sociale stelsel op Cyprus goedkoper is.

AFMB

AFMB is een internationaal transportbedrijf en wij begeleiden internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Dit doen wij door te kijken hoe de Europese regelgeving zo gunstig mogelijk toegepast kan worden. De dienstverlening van AFMB is het antwoord op de concurrentie vanuit Oost-Europa en blijvend toenemende administratie lasten en regeldruk.

Diensten van AFMB

Een deel van onze internationale transporten laten wij uitvoeren door charters en eigen rijders, die zelf een vrachtwagen hebben. Zo bieden wij u de gelegenheid om te doen waarin u goed bent, namelijk transporteren. Als eigen rijder geniet u bij AFMB van vele voordelen, maar uniek is dat wij u betaling binnen ййn week mogelijk maken. Wij beschikken over de nodige kennis en kunde om alle randzaken uit handen te nemen en u te adviseren en financieel te ondersteunen. Diensten waarvoor u bij AFMB terecht kunt zijn:

  • Transportmanagement
  • Fleet management
  • Prepaid Creditcard
  • Hulp bij uitvlaggen
  • Hulp bij omvlaggen
  • Factoring voorfinanciering

Meer informatie

Heeft u goederen die internationaal vervoert moet worden en bent u daarom op zoek naar goede expediteurs? Zoek dan niet verder en neem eens contact op met AFMB. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u graag eerst wat meer informatie ontvangt kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

 

Aanmelden
Meld u nu direct aan
AFMB_Banner (Medium)

en_USEnglish