Eigen rijder met vrachtwagen

In tijden waarin het economisch klimaat kil is dienst u als internationaal transporteur of eigen rijder uw kosten te drukken. Weet u niet hoe u dit aan moet pakken en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan bent u bij AFMB aan het juiste adres. AFMB is een snel groeiend transportbedrijf dat internationale transporten verzorgd. Wij hebben u veel te bieden op het gebied van kostenbesparing en willen u als internationale chauffeur of transporteur graag de gelegenheid geven om te doen waar u goed in bent; transporteren. Dus bent u een eigen rijder met vrachtwagen die van uzelf is? Dan helpen wij u graag verder.

AFMB

AFMB is gevestigd op Cyprus waar wij onze klanten bedienen met een modern eigen wagenpark. Dit wagenpark wordt bemand door Nederlandse en Belgische ervaren vrachtwagenchauffeurs met talenkennis van de Europese talen. Een deel van onze internationale transporten worden uitgevoerd door eigen rijders, die zelf in het bezit zijn van een vrachtwagen.

  • Transportmanagement
  • Fleet management
  • Prepaid Creditcard
  • Hulp bij uitvlaggen
  • Hulp bij omvlaggen
  • Factoring voorfinanciering

Eigen rijder worden bij AFMB

Bent u in het bezit van een eigen transportvergunning, een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Dan bent u precies wat wij zoeken. Wanneer u voor ons komt werken als eigen rijder geniet u van vele voordelen. Zo rijdt u altijd volgens de wettelijke rij- en rusttijden, zodat de arbeidsomstandigheden gunstig zijn. Onze planners maken de planningen dan ook zo dat u geen overtredingen hoeft te maken wat betreft de rijtijden. Het grootste voordeel van eigen rijder zijn voor AFMB is dat u zelf bepaald welke betalingstermijn u wenst. Snelle betaling van uw facturen is mogelijk, wij zijn in staat om al na ййn week uw factuur te betalen.

Contact opnemen

Bent u de eigen rijder met vrachtwagen die wij zoeken? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie door een mail te sturen naar info@afmb.eu of neem telefonisch contact op met Sander Jacobs, dan nemen wij zo spoedig contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

 

Aanmelden
Meld u nu direct aan
AFMB_Banner (Medium)

en_USEnglish