Charters gezocht

Het economisch klimaat is niet wat het is geweest en daarom doet u er als transporteur of eigen rijder goed aan om uw kosten te drukken. Daar helpen wij van AFMB u graag bij. AFMB is een groeiend transportbedrijf, dat internationale transporten verzorgd. Wij hebben u veel te bieden op het gebied van kostenbesparing en willen u als internationale chauffeur of transporteur graag de gelegenheid geven om te doen waar u goed in bent; transporteren. Bij AFMB worden er charter en eigen rijders gezocht. Dus bent u in het bezit van een eigen transportvergunning, een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Dan bent u precies wat wij zoeken.

Over AFMB

AFMB is een in Cyprus gevestigde flexibel een internationaal opererende organisatie. Sinds 2010 begeleiden wij internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Dit doen wij door samen met hen te kijken naar de Europese regelgeving en hoe deze zo gunstig mogelijk kan worden toegepast. Een goede uitleg en toepassing van deze regelgeving leidt in de meeste gevallen tot enorme kostenbesparingen.

Diensten

De transporten van AFMB vinden plaats in heel Europa, maar het accent ligt in West-Midden en Zuid-Europa. De Nederlandse mensen achter AFMB zijn internationaal actief in verschillende bedrijfstakken. Zo hebben wij contacten in de gehele EU, kennen we de weg naar overheidsinstanties en hebben we in de meeste lidstaten kennis van de Europese regelgeving. Wanneer u dus tegen probleem aanloopt, hoeft u ons maar weinig uit te leggen over uw situatie. Dankzij onze kennis en kunde zijn wij in staat u veel verschillende diensten aan te bieden. Van omvlaggen tot uitvlaggen en van transportmanagement tot fleet management, wij helpen u er graag mee.

Meer informatie

Heeft u interesse in de diensten van AFMB en bent u de chauffeur die wij zoeken? Neemt u dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u aanbieden.

Aanmelden
Meld u nu direct aan
AFMB_Banner (Medium)

en_USEnglish