Charter chauffeur gevraagd

Bent u in het bezit van een eigen transportvergunning, een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Dan bent u bij AFMB aan het juiste adres. Bij ons wordt er een charter chauffeur gevraagd voor internationaal transport. De medewerkers worden geselecteerd op de taal die ze spreken en de meeste spreken Nederlands, Engels of Pools. Wanneer u voor ons komt werken als charter zijn er voor u verschillende voordelen. Ten eerste vinden wij de rij- en rusttijden erg belangrijk, wat maakt dat onze transportplanners ook zorgen dat u deze niet hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat de 45-uurs rust altijd thuis wordt gemaakt. Het grootste voordeel dat wij u bieden is dat u zelf bepaald welke betalingstermijn u wenst. Wij maken het mogelijk om na ййn week uw factuur te betalen.

AFMB

AFMB is een in 2010 opgericht transportbedrijf dat internationale transporten verzorgd. De transporten vinden plaats in geheel Europa, waarbij het accent ligt in West-Midden en Zuid-Europa. Wij hebben u veel te bieden op het gebied van kostenbesparing en beschikken over de benodigde kennis en kunde waardoor wij u veel diensten aan kunnen bieden.

  • Transportmanagement
  • Fleet management
  • Prepaid Creditcard
  • Hulp bij uitvlaggen
  • Hulp bij omvlaggen
  • Factoring voorfinanciering

Waarom kiezen voor AFMB?

AFMB is gevestigd in Cyprus en begeleid internationale transportondernemingen bij het gebruiken van de zogenaamde Cyprusroute. Het sociale stelsel op Cyprus is gunstiger dan in Nederland, waardoor u er goed aan doet uw personeel bij ons onder te brengen. Hierdoor kunt u tot zo’n 30% op de loonkosten besparen, waardoor u de concurrentie kunt weerstaan. U profiteert van een zeer scherpe premieheffing, waardoor u veel kosten zult besparen.

Meer weten?

Heeft u interesse in het feit dat er bij AFMB een charter chauffeur gezocht wordt en bent u benieuwd of dit voor u is? Neemt u dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 Aanmelden

Meld u nu direct aan

AFMB_Banner (Medium)

Aanmelden Form

en_USEnglish