Eigen rijders

Heeft u de ambitie Eigen Rijder te worden, maar heeft u de vereiste vergunning of financiële middelen niet? Wij bieden u deze kans met de (sociale) zekerheid van een loondienstverhouding. Bij ons ontvangt u een basissalaris met onkostenvergoeding. Daarnaast biedt de bonusregeling op uw omzet de mogelijkheid om veel geld te verdienen.

Wij stellen u het modernste type internationaal truck beschikbaar en u gaat op pad met brandstof –en tolpassen van AFMB. Ook verzorgen wij uw verzekeringen, vergunningen, administratie en voorfinanciering. En dit alles zonder wurgcontract. U bent dus Eigen Rijder, maar dan zonder de kopzorgen. Wat wij van u verwachten is zelfstandigheid, kennis van het internationaal transport, werklust en onbesproken gedrag. U dient echter zelf een betrouwbare opdrachtgever te hebben. Een samenwerking met ons wordt altijd aangegaan en voortgezet op basis van de financiële resultaten die u behaald. Chauffeurs met onvoldoende ondernemersgeest, vallen dan ook snel bij ons door de mand!

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende chauffeurs die graag als Eigen Rijder willen werken. Wij bieden de mogelijkheid om zeer zelfstandig te werken en veel geld te verdienen.

Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen op info@afmb.eu

Aanmelden
en_USEnglish