Bedrijfsinformatie

AFMB is een flexibele en internationaal opererende organisatie. Sinds 2010 begeleiden wij internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Tevens innoveren wij ons transport door naar zero emissie transport te treven.  Onze dienstverlening is ook hét antwoord op de concurrentie vanuit Oost-Europa en de blijvend toenemende administratieve lasten en regeldruk. Voor het brede dienstenaanbod verwijzen wij naar de homepage van deze website.

AFMB is het beste uit diverse culturen. De Nederlandse mensen achter het bedrijf zijn internationaal actief  in diverse bedrijfstakken. Zo hebben wij contacten in de gehele EU, kennen de weg naar overheidsinstanties in de meeste lidstaten en hebben kennis van de Europese regelgeving. In alle gevallen kennen wij de problemen waar u tegen aanloopt in eigen land, dus u hoeft ons maar weinig uit te leggen over uw situatie.

Hoewel AFMB nog wel eens werd bekritiseerd mogen wij ons vandaag de dag op een mateloze populariteit van onze enthousiaste medewerkers en gestaag groeiend aantal opdrachtgevers verheugen!

AFMB garandeert discretie en respect aan haar opdrachtgevers.

Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen op info@afmb.eu

en_USEnglish