Charters gezocht

Bent u in het bezit van een eigen transportvergunning, een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Dan bent u precies wat wij zoeken. AFMB zoekt tevens chauffeurs met eigen truck. De trailer kan door AFMB in bruikleen worden gegeven. Bij AFMB worden er namelijk charters en eigen rijders gezocht. AFMB is een internationaal transportbedrijf en wij begeleiden internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Dit doen wij door te kijken hoe de Europese regelgeving zo gunstig mogelijk toegepast kan worden. AFMB is tevens expediteur. Wij hebben eigen opdrachtgevers. Wij nemen ook transporten aan van collega transporteurs. Wanneer u voor ons komt werken als charter zijn er voor u verschillende voordelen. Zo krijgt u als charter uw werkzaamheden van Nederlands sprekende planners. Daarnaast zijn er uiteraard de wettelijke rij- en rusttijden waar u zich aan moet houden om aan de goede arbeidsomstandigheden te voldoen. Onze transportplanners zorgen er voor dat u geen rijtijden overtredingen hoeft te maken. Het grootste voordeel voor u is dat u zelf bepaald welke betalingstermijn u wenst. Snelle betaling van uw facturen is mogelijk. AFMB kan al na één week uw factuur betalen.

Over AFMB

AFMB is een snel groeiend transportbedrijf, dat internationale transporten verzorgd. Wij zijn gevestigd op Cyprus waar wij onze klanten bedienen met een modern eigen wagenpark. Dit wagenpark wordt bemand door Nederlandse en Belgische ervaren vrachtwagenchauffeurs met talenkennis van de Europese talen. Een deel van onze internationale transporten laten wij uitvoeren door charters en eigen rijders, die zelf een vrachtwagen hebben. Zo bieden wij u de gelegenheid om te doen waarin u goed bent, namelijk transporteren. Wij beschikken over de nodige kennis en kunde om alle randzaken uit handen te nemen en u te adviseren en financieel te ondersteunen. Diensten waarvoor u bij AFMB terecht kunt zijn:

  • Transportmanagement
  • Fleet management
  • Prepaid Creditcard
  • Hulp bij uitvlaggen
  • Hulp bij omvlaggen
  • Factoring voorfinanciering

Contact opnemen

Heeft u interesse in ййn van de diensten van AFMB neemt u dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Bent u een chauffeur en beschikt u over een eigen truck en eventueel trailer en de benodigde transportvergunning? Bij AFMB worden er charters gezocht eigen rijders voor internationaal transport. Stuur gerust eens een mail naar info@afmb.eu of neem telefonisch contact op met Sander Jacobs, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te spreken.

 

Aanmelden
Meld u nu direct aan
AFMB_Banner (Medium)

en_USEnglish