Bedrijfsinformatie

AFMB is een in Cyprus gevestigde flexibele en internationaal opererende organisatie. Sinds 2010 begeleiden wij internationaal werkende wegtransporteurs bij het verbeteren van hun concurrentiepositie. Dit realiseren wij door samen met hen te bekijken hoe de Europese regelgeving zo gunstig mogelijk voor hun onderneming kan worden toegepast. Een goede uitleg en toepassing van deze regelgeving leidt in de meeste gevallen tot enorme (loon) kostenbesparingen. Onze dienstverlening is hét antwoord op de concurrentie vanuit Oost-Europa en blijvend toenemende administratieve lasten en regeldruk. Voor het brede dienstenaanbod verwijzen wij naar de homepage van deze website.

AFMB is het beste uit diverse culturen. De Nederlandse mensen achter het bedrijf zijn internationaal actief  in diverse bedrijfstakken. Zo hebben wij contacten in de gehele EU, kennen de weg naar overheidsinstanties in de meeste lidstaten en hebben kennis van de Europese regelgeving. In alle gevallen kennen wij de problemen waar u tegen aanloopt in eigen land, dus u hoeft ons maar weinig uit te leggen over uw situatie.

Hoewel AFMB nog wel eens wordt bekritiseerd door falende overheden, visieloze politici en stuiptrekkende vakbonden in Nederland, mogen wij ons op een mateloze populariteit van onze enthousiaste medewerkers en gestaag groeiend aantal opdrachtgevers verheugen!

AFMB garandeert discretie en respect aan haar opdrachtgevers.

Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen op info@afmb.eu